قسمتهای تشکیلدهنده مخازن دوجداره پلی اتیلن نگهداری انواع اسید دارای یک ورودی ، یک ونت و یک خروجی هستند. دریچه ورود اسید روی مخزن می بایست سایز ۳۱۵ باشد که با نازل لوله اسید که از بالا تانکر ضد اسید را پر می کند فیت شود. یک عدد ونت برای خروج بخارهای حاصل از تلاطم اسید در زمان حرکت کامیون در قسمت تاج مخزن نزدیک به دریچه ورود اسید تعبیه شده است. وجود این ونت از اشتعال و انفجار خود به خودی مخزن پلی اتیلن نگهداری اسید جلوگیری می کند.
در انتهایی ترین بخش زیر مخزن پلی اتیلن قرار می گیرد که از آن ناحیه تخلیه اسید به صورت کامل انجام می شود. در داخل این مخازن ۴ عدد دیوایدر (بافل یا مقسم) از جنس پلی اتیلن که با نام عدسی هم شناخته می شوند ، قرار می گیرد. این دیوایدرها مخزن ضد اسید پلی اتیلن را به ۵ بخش مساوی تقسیم میکند. روی این دیوایدرها سوراخ هایی تعبیه شده تا سیال مورد نظر از داخل آنها به بخش های دیگر مخزن سرازیر شود و یا به نقطه قبلی بازگردد.
دیوایدر وسط (بفل میانی)
دلیل اصلی وجود این دیوایدرها در این مخزن پلی اتیلن،برای کنترل موج سیال داخل مخزن می باشد و در اصل به عنوان موج شکن عمل میکند. پروفیل بکار رفته در این مخازن ترجیحا باید از نوع پروفیل رو صاف تو صاف باشد. علت انتخاب این نوع پروفیل کاور فلزی یا استیل روی مخزن است که به راحتی بتوان مخزن را لاینینگ کرد. ضخامت کف پروفیل این مخازن باید ۱۰ میلیمتر و یا بیشتر باشد و دلیل آن هم این است که فشار اسید تماما متوجه کف مخزن خواهد بود.
جنس کاور فلزی تانکر مواد شیمیایی می بایست ترجیحا از جنس استنلس استیل باشد.اگر به جای استیل از آهن استفاده می شود باید یک لایه رنگ اپوکسی روی کاور فلزی که جنسی غیر از استیل دارد قرار بگیرد. برای اتصال مخزن به تریلر حمل اسید ، می بایست در هر ۱ متر از یک پایه به شکل سدل(زین اسبی) استفاده شود که بتواند یک سوم ارتفاع مخزن را پوشش دهد. از این مخازن در تریلی حمل مواد شیمیایی فارغ از نوع آن ها می توان استفاده شود.