چربی گیر

چربی گیر فاضلاب

چربی گیر فاضلاب پلی اتیلن تولیدی شرکت کیش سپتیک که تولید کننده تولید کننده چربی گیر فاضلاب میباشد با گارانتی ۱۰ ساله تقدیم مشتری خواهند شد. این سازه ها وزن کمتر نسبت به سازه های فلزی مشابه خود را دارد. در ادامه با ما باشید تا به سوال خود یعنی ( چربی گیر چیست ؟ ) دست بیابید.

فهرست محتوای این مقاله

عملکرد چربی‌گیر

مزایای چربی‌گیر پلی‌اتیلن

کاربرد چربیگیر

فاضلاب تشکیل شده از آلاینده ها و ذرات متفاوت که میزان و غلظت آن ها به محیطی که فاضلاب را تولید کرده بستگی دارد. فاضلاب تشکیل شده از آشغال ها و ذرات درشت ، ذرات کلوئیدی و آلی ، میکروب های بیماری زا ، چربی ها ، فلزات سنگین و غیره می باشد.مثلا فاضلاب بیمارستانی با فاضلاب مجتمع های مسکونی متفاوت است و آلاینده متفاوتی هم دارند یا فاضلاب تولیدی از یک کارواش با فاضلاب یک رستوران تفاوت دارد.

گاهی مقدار یک آلاینده در یک فاضلاب بیشتر از آلاینده های دیگر است. مثلا فاضلاب تولیدی رستوان ، آشپزخانه ها و کافه و هتل ها مقدار زیادی چربی دارند و فاضلاب بیمارستانی موارد عفونی و بیماریزا در آنها بیشتر به چشم میخورد. البته وجود یک سری مواد در فاضلاب ها مشترک است مثلا چربی به مقدار کم یا زیاد در اکثر فاضلاب وجود دارد.

در صورتی که این چربی در همان مراحل ابتدایی تصفیه از پساب جدا نشود مشکلاتی برای سایر بخش های تصفیه خانه به وجود می آورد. در خیلی از موارد با حذف چربی و انجام یک سری تصفیه ساده و اولیه میتوانیم از پساب تولیدی مجددا استفاده کنید.

چربی و روغن ها :

مهمترین بخش مواد غذایی پس از پزوتئین و هیدرو کربن ها هستند.طیف وسیعی از مواد آلی که در آب نامحلول هستند.در بحث فاضلاب به مواد چرب با منشا حیوانی و گیاهی و هیدروکربن ها با منشا نفتی گفته می شود.چربی ها در حرارت معمولی به صورت جامد و روغن ها به صورت مایع هستند.ابن مواد در اثر فعالیت های مختلف صنعتی و اجتماعی به شبکه جمع آوری فاضلاب منتقل می شود.

چگالی کمتری از آب دارند در نتیجه روی سطح آب شناور میشوند.مولکول های چربی و روغن ها به راحتی به هم متصل میشوند و حجم زیادی چربی را تشکیل میدهند.در سلول های گیاهان و جانوران وجود دارند پس در اکثر غذاها و خوراکی ها هستند.همچنین در طول پخت و پز نیز مقدار چربی استفاده میکنیم که همین امر باعث تولید فاضلاب چرب میکند.

سیستم چربی گیر فاضلاب

فاضلاب خارج شده از یک آشپزخانه ، رستوران و مجتمع های پذیرایی بیشترین مقدار چربی و روغن را داراست. این میزان روغن و چربی در حین پخت و پز ، شستشو ظروف و نظافت محیط اطراف آشپزخانه و رستوران وارد فاضلاب می شود. ورود این حجم از چربی به سیستم جمع آوری چاه جذبی فاضلاب مشکلاتی از قبیل انسداد خطوط فاضلاب ، گرفتگی دیواره چاه ها و در نتیجه کاهش قدرت جذب چاه توسط آن بوجود می آورد.

بنابراین جداسازی چربی از فاضلاب و استفاده از چربیگیر برای مکان هایی که در طول شبانه روز مقدار زیادی چربی و روغن تولید میکند امری ضروری است. چربی گیر ، روغن و چربی ها را پیش از ورود به چاه جذبی حذف میکند یا میتواند پساب تولیدی را به حدی برای استفاده مجدد و حفظ محیط زیست و مصرف آب کمتر برساند.

مقایسه چربی گیر پلی اتیلن با چربی گیر فایبر گلاس

انواع چربی گیر فاضلاب یا grease trap گریس تراپ

  • چربی گیر فایبرگلاس
  • چربی گیر پلی اتیلن
  • چربی گیر بتنی
  • چربی گیر آهنی

چربی گیر پلی اتیلن ارزان ، بهترین نوع چربی گیر تصفیه فاضلاب است ، چرا که قیمت بسیار مناسب و استحکام خیلی بالاتر از انواع دیگر آنها دارد .

چربی گیر پلی اتیلن در پکیج های تصفیه فاضلاب :

پکیج های تصفیه فاضلاب معمولا آشغال گیر و گریس تراپ پلی اتیلن دارند یا عمل حذف چربی را در مخزنی جدا انجام میدهند. بخش اولیه پکیج های تصفیه فاضلاب که تصفیه مقدماتی در آن صورت میگیرد ، مواد معلق قابل ته نشینی و شناور را حذف میکند. جمع آوری گریس ، چربی ها ، روغن ها ، پلاستیک ها و بقیه مواد شناور بستگی به مقدا آن ها در فاضلاب ورودی ، تغییر روزانه جریان و درجه حرارت فاضلاب دارد. برای کنترل بو در تصفیه خانه دفعات حذف این مواد راباید افزایش داد. به منظور جلوگیری از انسداد لوله های انتقال عملیات رویه گیری باید همواره متناسب بامقدار فاضلاب انجام گیرد.

وجود این مواد مشکلات فراوانی در شبکه جمع آوری و تصفیه خانه ایجاد میکند و بر وضعیت بیولوژیکی فاضلاب اثرات منفی داشته و در آن اختلال ایجاد میکند. در فرآیند انعقاد و ته نشینی تصفیه خانه ها هم مشکلاتی به وجود می آورد. این مواد به خاطر گرایش سطحی که دارند لایه نازکی در سطح فاضلاب ایجاد میکنندکه فرآیند هوادهی تصفیه خانه ،از انحلال اکسیژن و فرآیند فتوسنتز ممانعت به عمل می آورد. سپتیک تانک ها نیز نوعی پکیج تصفیه مقدماتی یا پیش تصفیه هستن که حذف چربی از فاضلاب را هم انجام میدهند .

چربی زدایی قبل از ورود فاضلاب به چاه جذبی :

چاه های جذبی وظیفه جمع کردن فاضلاب و جذب آب فاضلاب از طریق خاک اطراف چاه می باشد. آب تصفیه شده که توسط خاک جذب می شود نهایتا وارد آب های زیر زمینی میشود و برای مصارف کشاورزی استفاده قرار می گیرد. لجن ته نشین شده در تونل های چاه جذبی باعث مغذی شدن خاک می شود و در باروری زمین تاثیر زیادی دارد. وجود حجم زیادی چربی در فاضلاب میزان کیفیت جذب آب و باروری خاک را کاهش میدهد. استفاده از چربی گیر قبل از ورود فاضلاب به درون چاه جذبی جلوگیری میکند.

 استاندارد چربی گیر پلی اتیلن

چربی گیر پلی اتیلنی ساخته شده از لوله های دوجداره با دیواره ساختمند تولید شده از پلی اتیلن سنگین HDPE می باشد . دارای ورودی و خروجی رینگ و فلنج و دریچه بازدید می باشد . حجم چربی گیر فاضلاب پلی اتیلن به اینکه برای چه مکانی و چه مقدار فاصلاب تولید میکند ، بستگی دارد .

این چربی گیر ها به صورت دفنی یا غیر دفنی  ، و در مقاومت های مختلف تولید میشوند دارای دیوایدر وسط به جهت تقسیم فضای داخلی مخزن چربیگیر می باشد که بتوان فضا و زمان کافی برای ماندن پساب در این بخش ها را فراهم اورد. دارای خروجی ونت جهت خروج گاز و بوی بد تولید شده در چربیگیر که حاصل لیز شدن چربی می باشد.

عملکرد چربیگیر پلی اتیلن :

چربی گیر آشپزخانه و یا چربی گیر رستوران که به گریس تراپ زیر سینکی هم معروف هستند ، به صورت بی هوازی عمل میکنند و با حذف مواد معلق پارامترهای نظیر COD ، BOD5و TSS در فاضلاب کاهش می باید.

مرحله اول :

بخش اول چربیگیر که دو سوم حجم مخزن آن را تشکیل میدهد،پساب انباشته و مدتی می ماند، در این مدت ذرات فاضلاب به ۲ بخش : ذرات قابل ته نشینی که به علت چگالی بالا به سمت ته مخزن حرکت میکنند. ذرات چربی و روغن و گیرس که به علت چگالی و وزن کم و نامحلول بودن در آب به سطح پساب حرکت میکنند.

مرحله دوم :

چربی های سطح پساب توسط لوله هایی که جهت جداسازی آن ها در مخزن تعبیه شده است یا از طریق دریچه بازدید حذف می شوند. پساب تصفیه شده از طریق دریچه هایی که در روی دیواره میانی تعبیه شده است به قسمت دوم مخزن انتقال میابد. این کار با ورود فاضلاب جدید به بخش اول و هدایت پساب تصفیه شده به بخش دوم انجام میشود.

مزایای چربی گیر پلی اتیلن عبارتند از :

  • ایزولاسیون کامل و بدون بو
  • استفاده به عنوان ایستگاه پمپاژ
  • راندمان بالا در حذف چربی و روغن
  • مقاومت در برابر اشعه ماوراء بنفش
  • مقاومت بالا در برابر خوردگی و مواد شیمیایی
  • ساختمند بودن جداره ها و امکان مدفون شدن
  • عمر طولانی چربی گیر پلی اتیلن
  • قابلیت ساخت در رنگهای دلخواه و ابعاد گوناگون
  • سبکی وزن و سهولت در حمل و نقل
  • پرتابل بودن و قابلیت جا به جایی آسان حتی چند سال پس از نصب و راه اندازی اولیه
  • سرعت بالا در ساخت ، نصب و راه اندازی
  • انعطاف پذیری پلی اتیلن و سازگاری در برابر نشست های نامتقارن زمین و حرکت های کوچک
  • قابلیت جوش پلاستیک به دلیل همگن بودن جوش و لوله
  • عدم نیاز به عملیات ساختمانی در محل پروژه
  • قیمت چربی گیر پلی اتیلن مقرون به صرفه می باشد
  • نحوه نصب چربی گیر مانند نصب سپتیک تانک میباشد و با مراجعه به این صفحه می توانید طریقه نصب سپتیک تانک را مطالعه کنید.

کاربرد چربی گیر فاضلاب در این مکانها شامل موارد زیر است :

  1. چربی گیر رستوران
  2. چربی گیر صنعتی
  3. چربی گیر آشپزخانه
  4. هتل ها
  5. چربی گیر زیر سینکی فاضلاب
  6. آشپز خانه های مدارس و دانشکده ها
  7. رستوران ها کافه ها
  8. مسافرخانه ها و هتل ها
  9. رستوران های بیرون بر و کترینگ ها
  10. نانوایی
  11. تولید کنندگان مواد غذایی
  12. ناهارخوری ها در کارخانه ها و دفاتر

محاسبه حجم تانک چربی گیر

  • ۱۰ نفر : ۵ متر مکعب
  • ۴۰ نفر : ۱۸۰ متر مکعب
  • ۲۰ نفر : ۱۰۰ متر مکعب
  • ۵۰ نفر : ۲۲۵ متر مکعب
  • ۳۰ نفر : ۱۵۰ متر مکعب
  • ۶۰ نفر : ۲۷۵ متر مکعب

قیمت چربی گیر فاضلاب

جهت اطلاع از قیمت چربی گیر فاضلاب و یا قیمت چربی گیر پلی اتیلن و خرید چربی گیر پلی اتیلن ، بصورت لحظه ای و در هر ساعت از شبانه روز میتوانید به راحتی با شماره گیری تلفن ۰۹۱۰۸۳۷۰۰۱۵ از تمامی قیمت های روز محصولات مطلع شوید. و یا در صورت داشتن سوالات خود با شماره مذکور تماس بگیرید. مشتریان گرامی ، شما فقط یک تماس با تحویل فوری چربی گیر فاصله دارید. شما میتوانید پس از بازدید ازمحل تولید شرکت ، چربی گیر فاضلاب با قیمت درب کارخانه را تهیه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *